Defilarea Absolvenților – C.N. Gh. Vrănceanu

Ei bine, azi nu s-au prea făcut ore în Vrănceanu, dar am avut un motiv serios: a avut loc defilarea! Toți elevii din clasele terminale s-au făcut văzuți și auziți pe centrul Bacăului! Deși începută cu întârziere față de cum s-a anunțat inițial, festivitatea a fost mai mult decât impresionantă și a fost capabilă de a strânge mulți trecători.

IMG_0596

Ce-i drept, este o mândrie să termini C.N. Gh. Vrănceanu, motiv pentru care absolvenții au avut tot dreptul din lume să arate tuturor acest lucru. Traseul a fost simplu: Vrănceanu – Centru – Prefectură – Primărie – Teatrul de Vară. Absolvenții au fost „conduși” de către fanfară, majorete și boboacele colegiului, care au făcut un spectacol destul de bun pe tot parcursul defilării.

IMG_0678

În clădirea Teatrului de Vară a avut loc, după câteva discursuri, derularea filmulețelor de final de a XII-a. Discursurile nu au fost lipsite de gafe (cea mai „incredibilă” fiind a domnului viceprimar care a încurcat colegiul Vrănceanu cu Ferdinand – se poate spune că „a uitat ce liceu a absolvit”).
Deși nu au avut prea mult public, filmele au fost prezentate exemplar, cele mai bune (în opinia mea) fiind cele ale claselor a XII-a C (clasă foarte implicată în tot felul de proiecte/activități) și a XII-a F (îl cunosc pe cel care a montat video-ul și știu că a făcut o treabă foarte bună și în clasa a VIII-a).

IMG_0843

Mai multe poze aveți pe noua pagină de facebook.
Pentru alte câteva (mai multe) poze, intrați la Vlad Ababei

1 thought on “Defilarea Absolvenților – C.N. Gh. Vrănceanu”

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.