În ce m-am băgat (pe scurt)

Cum am scăpat de teze, ar trebui să pot declara că am mai mult timp liber. DAR NU!  Radio-ul (și alte activități) îmi ocupă iar timpul, așa că am cu ce să omor plictiseala (sincer, aveam nevoie de ceva ca să înlocuiesc timpul pierdut)

Deci, mâine este concursul No Name, concurs de informatică și sport (cred) pentru gimnaziu, concurs la care am fost „delegat” să fac parte din juriu. O să fie interesant, având în vedere că nu știu „cu ce se mănâncă” acest concurs, dar ONI 2012 și 2013 reprezintă ceva experiență (sau nu 😀 ). Îmi voi face, desigur, și treaba de blogger, astfel că voi scrie aici mai multe detalii după.

No-name-bacau

Apoi, sâmbătă seara are loc o strângere de fonduri sub partronajul Fundației Comunitare. Aceasta se va desfășura sub forma unei piese de teatru regizată și jucată de elevi ai C.N. Gheorghe Vrănceanu („Șase personaje în căutarea unui autor” de Luigi Pirandello @ Teatrul „George Bacovia”), care va fi succedată de o licitație de lampioane și (logic) de lansarea lor de pe terenul de sport al colegiului.

lampioane

Șiii… săptămâna viitoare, Radio Bloo împlinește un an!  (mai multe detalii nu dau)…

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.