Laboratoarele Speranței

Ieri, 1 iunie, a avut loc „Laboratoarele Speranței”, eveniment caritabil organizat de Fundația Comunitară Bacău alături de Colegiul Național „Gheorghe Vrănceanu” Bacău cu scopul de a moderniza laboratoarele colegiului. Evenimentul s-a desfășurat în 3 etape: piesa de teatru, licitația și lansarea lampioanelor.

IMG_3355

La Teatrul Bacovia a fost pusă în scenă piesa de teatru „6 personaje în căutarea unui autor” de către elevi ai colegiului Vrănceanu. Piesa a fost jucată foarte bine, actorii fiind toți elevi din Vrănceanu.

IMG_3403

După piesă a avut loc licitația pentru lampioane, unde, într-un gest de solidaritate, am licitat alături de ceilalți voluntari de la eveniment pentru un lampion.  Prețul minim pentru licitație a fost 50 de lei pentru un lampion alb, 101 lei pentru unul albastru și 201 lei pentru unul verde. De asemenea, aici au fost „prezentate” și donațiile în valoare totală de 23000 de lei.

IMG_3561

La lansare, însă, nu a mai contat, iar ținând cont de faptul că numărul lampioanelor a fost mult mai mare decât cel de licitații, aproape toți cei prezenți au putut „ridica la cer” o speranță. Având în vedere că focul a fost un factor-cheie, lansarea nu s-a desfășurat fără incidente, partea nordică a terenului sintetic având de suferit.

IMG_3687

Per total, a fost o acțiune frumoasă, cu un scop nobil, ce a reușit să atragă atenția asupra învățământului băcăuan și în special asupra unui liceu cu performanțe, Colegiul Național „Gheorghe Vrănceanu” Bacău.
Pentru poze, dați click pe linkurile: TEATRU, LAMPIOANE
De asemeanea, aveți încă câteva (mai multe) poze la Vlad

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.