Se apropie Gala Star

În mai puțin de o săptămână, mai exact vineri, 24 aprilie, va începe a zecea ediției a Galei Star la Teatrul Municipal „George Bacovia” din Bacău. După ce am vizionat gala anul trecut, am onoarea de a mă afla între partenerii media de această dată și am încredere că totul va ieși bine.

Deși cu un buget limitat asupra căruia a ajuns să se discute intens, dar, după spusele domnului viceprimar Radu Ababei, mai judicios folosit, cea de a zecea ediție oficială a Galei Star este o ediție aniversară ce ridică ștacheta și promite recitaluri de valoare și o multitudine de suprize, iar intrarea rămâne liberă la recitalurile din concurs.

IMG_9556

Din postura de director al Teatrului Municipal „George Bacovia”, Anca Sigartău a declarat că momentan, condițiile nu i-au oferit șansele să se implice, dar speră ca pe viitor acest nucleu să se dezvolte mai mult și Gala Star să devină ceva mare, mai vizibil în țară și, de ce nu, afară. Poate că aceasta va fi schimbarea subtilă așteptată începând cu ediția a XI-a ținând cont că deja doamna director a făcut un apel la presa băcăuană (și așa restrânsă) să ofere transparență și vizibilitate evenimentului pentru a atrage acel public de care teatrul are nevoie.

IMG_9563

Așadar, vă invit să urmăriți o serie de recitaluri de tipul One Man Show la această gală (pentru că în afară de timp, nu vă costă nimic, dar câștigați mult în aceste ore) și sper să văd publicul băcăuan în număr cât mai mare începând cu vineri la ora 17, timp de cinci zile la TEATRU.

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.