Team Building la LSAC

Liga Studenților la Automatică și Calculatoare din București a avut în primul weekend al iernii 2015-2016 un team building pentru a putea integra cu succes noii voluntari. Acesta s-a desfășurat în comuna Aref, județul Argeș, la poalele munților Făgăraș și foarte aproape de lacul de acumulare Vidraru.

IMG_8421

În decursul celor 3 zile, am participat la jocuri și ateliere specifice unor astfel de escapade, având, totodată, ocazia să urcăm cele 1480 de trepte până la Cetatea Poienari și șansa să vedem măreția barajului lacului de acumulare Vidraru.

IMG_8315

Cu această ocazie, noii voluntari LSAC au realizat împreună aproximativ 1500 de ghetuțe de hârtie pentru a le umple și oferi drept cadou studenților cazați în căminele din Regie, inițiativă derulată cu succes următoarele două zile.

IMG_8404

Excursia a fost cea mai bună alegere pentru a putea crea legături și pentru a contura o comunicare directă între noi, bobocii și membrii cu tradiție ai ligii, dar și pentru a crea un cadru distant față de presiunile facultății, numai bun pentru o experiență de weekend

IMG_8290

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.