Mașina șmecheră = amenda 0

Eram în față la Irina în această seară (yes, bitches, I’m back) și așteptând un prieten să-și cumpere de mâncare vine cineva și parchează mașina de „jdemii” de euro pe trecerea de pietoni din fața localului de tip fast-food.

Vine un MCV de poliție cu girofaruri și… Îi zice să plece…  simplu, fără comentarii, fără amendă. Tânărul de la volan ocolește elegant Casa de cultură și revine pe colțul străzii, tot pe trecere. Călcat pe creier de conștiință, iese din acel loc de parcare și… blochează strada. Un minut mai târziu, o domnișoară cu o altă mașină de fițe se postează fix în c… spatele primei mașini, așa că eroul nostru încearcă, fără rezultat, să parcheze într-un loc prea mare pentru el.

Vine un al treilea personaj în această minunată scenetă și nelipsitul claxon își face simțită prezența. Protagonistul dă înapoi, aproape atinge una din mașinile parcate și înfundă accelerația, de în nici 10 secunde ocolește din nou Casa de cultură și se oprește… Pe trecere!

După ce binemeritata gustare de la Irina îi este adusă de către un prieten, tânărul șofer părăsește scena acestui joc complex de șoarecele și pisica înfundând, din nou, pedala de accelerație.

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.